Stylist, inredare och blomsterkreatör

Om

Sarah WIdmanInredare, stylist och blomsterkreatör

Jag arbetar med inredning och blommor. Som stylist och inredare arbetar jag inom privat och offentlig miljö och med reklamfotograferingar. Att arbeta med inredning och styling handlar om att förmedla upplevelser och känslor och att skapa rätt funktioner. Att jag även är blomsterkreatör gör det lätt att skapa stämning och trivsel så väl inne som ute. Jag stylar också bostäder inför försäljning, många av mina kunder vill sedan ha hjälp att göra ”rätt” från början i den nya bostaden.

 

Föreläsningar och workshops

Jag håller också inspirerande och kreativa föreläsningar och workshops om inredning och blommor för både företag och privat personer. Hur ska man tänka när man inreder ett rum, hur kan man skapa olika rumskänslor i ett och samma rum? Hur får man balkongen eller uteplatsen att bli den där oasen man längtar efter. Hur kan man skapa fina blomsterarrangemang?

 

Design

Jag designar även tavlor tillsammans med min syster. Du hittar dem på wallstuff.se. Glada och stolta är vi över att du från februari 2012 också hittar dem hos rum21.se