Stylist, inredare och blomsterkreatör

Therese Sennerholt

På kursen idag med Lotta Agaton har vi plåtat produktbilder för
Therese Sennerholt och hennes nya kollektion. Vi var på Delight Studio. H.e.l.t Magiskt!
Vilka ytor, fönster och ljus. Skulle mer än gärna vilja ha min studio där.

Här kommer en liten sneak peak av vad ni kommer kunna se mer av i veckan.

Fyra nya prints i A5. De är jätte fina allihop och Therese har slängt in en
överraskning i form av en underbart rosa print.


Foto: Sarah Widman

 

 

1 kommentar
 1. Hej Sarah,

  Jag hamnade på din blogg via tips från Frida R/Trendenser och jag får tacka för en konkret inspirerande, tipsande blogg med så fina foton dessutom som grädde på moset. Väldigt kul att få följa bakom kulisserna, att du generöst bjuder på din vardag och ger tips. Jag tror på att dela.

  Jag måste nog säga att jag är inte helt tagen av textprints, men jag vet att många älskar det. Fotona är hursomhelst magiska, vill in i bilden, miljön. Fortsätter gärna följa din blogg!

  Har själv nyss startat inredningsblogg, fokus lite bak i tiden (50-), i nutida form och lite fram, trendspan. Gick Fridas & Co bloggskola och kickstartade i påskas min blogg, fick komma på Bloggforum i Gbg genom Frida och jag vill gärna fortsätta. Livet blir lite lyckligare med snygg form & design.

  Titta gärna in på min blogg någon gång, tar gärna respons som “rookie”;-)
  http://stilitiden.se/2013/april/valborgsgratt-och-vackert.html

  Önskar en skön Valborg i gråvädret!
  Camilla, Stilitiden.se